Tandarts Leeuwarden

Zoekt u een tandarts in Leeuwarden?

Vind een tandartspraktijk in de buurt!

  • Direct beschikbaar
  • Alle behandelingen
  • De beste tandartsen

Voer uw postcode in voor het beste resultaat:

Beoordeeld met 9.2 op Google Reviews.

Heeft u een tandarts nodig?

Bekijk hieronder de meest voorkomende behandelingen

Facings plaatsen

Droom je van een perfecte glimlach? Facings zijn de oplossing! Deze op maat gemaakte porseleinen schildjes kunnen verkleuringen, breuken en scheve tanden snel en effectief corrigeren. Leer meer over deze behandeling en ontdek hoe facings jou kunnen helpen om zelfverzekerd te stralen. Klik hieronder voor meer informatie.

Kiezen trekken

Overweeg je tanden te laten trekken in Leeuwarden? Deze procedure kan noodzakelijk zijn om diverse redenen, van verlichting van pijn tot het verbeteren van je mondgezondheid. Onze tandheelkundige experts staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Periodieke controle

Regelmatige tandartscontroles zijn essentieel voor een stralende en gezonde glimlach. Onze deskundige tandartsen zorgen ervoor dat je gebit in topconditie blijft en problemen in een vroeg stadium worden ontdekt. Investeer in je mondgezondheid en ontdek waarom periodieke tandartscontroles van onschatbare waarde zijn.

Tanden bleken

Wil je een wittere en stralendere glimlach? Tanden bleken is de oplossing! Deze populaire cosmetische behandeling verwijdert effectief verkleuringen en vlekken, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt. Ontdek hoe tanden bleken je glimlach kan veranderen en weer laten stralen.

Tand trekken

Soms is tanden trekken noodzakelijk voor een gezonde mond. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die hiermee gepaard kunnen gaan, en ze staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste beslissing voor jouw mondgezondheid.

Verstandskies trekken

Het trekken van verstandskiezen is soms nodig om mondongemakken te verlichten en verdere complicaties te voorkomen. Onze tandartsen begrijpen dat dit een zorgwekkende beslissing kan zijn en zijn er om je te begeleiden bij het nemen van de beste stap voor jouw mondgezondheid.

Vulling plaatsen

Als je last hebt van gaatjes of beschadigde tanden, kan het plaatsen van vullingen de oplossing zijn. Onze deskundige tandartsen begrijpen het belang van het behouden van je natuurlijke glimlach en helpen je graag om je mondgezondheid te herstellen.

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling kan je gebit redden en ongemakken verlichten. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die ermee gepaard kunnen gaan en staan klaar om je te begeleiden bij het herstellen van de gezondheid van je tand.

Bekijk hieronder de meest voorkomende aandoeningen

Afgebroken kies

Een afgebroken kies kan ongemak veroorzaken en je glimlach aantasten. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je gebit en het oplossen van dit probleem. Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het herstel van je afgebroken kies.

Afgebroken tand

Een afgebroken tand kan zowel fysieke als esthetische problemen veroorzaken. Bij onze tandartspraktijk begrijpen we de urgentie van deze situatie en bieden we oplossingen om je tand te herstellen en je glimlach te behouden.

Afgebroken vulling

Een afgebroken vulling kan leiden tot gevoeligheid en pijn. Laat onze tandartsen je helpen bij het herstellen van je tandgezondheid en het vervangen van de afgebroken vulling voor langdurige bescherming.

Gaatjes

Gaatjes kunnen zich ongemerkt ontwikkelen en leiden tot tandbederf. Ontdek hoe onze tandartsen je gebit kunnen beschermen, gaatjes kunnen behandelen en je mondgezondheid kunnen verbeteren.

Gespleten tand

Een gespleten tand kan pijn en ongemak veroorzaken. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je tand en het verlichten van eventueel ongemak.

Gespleten kies

Een gespleten kies kan invloed hebben op het kauwvermogen. Leer hoe onze tandartsen je kunnen assisteren bij het herstellen van de functionaliteit van je kies en het behouden van je gebit.

Kiespijn

Kiespijn kan intens en storend zijn. Ontdek hoe onze tandartsen snel kiespijn kunnen verlichten en de oorzaak van het ongemak kunnen aanpakken.

Tandpijn

Tandpijn kan je dagelijkse leven beïnvloeden. Bij onze tandartspraktijk bieden we oplossingen om tandpijn te verlichten en je glimlachcomfort te herstellen.

Terugtrekkend tandvlees

Terugtrekkend tandvlees kan leiden tot gevoeligheid en tandbederf. Leer hoe onze tandartsen je kunnen helpen bij het behouden van gezond tandvlees en het voorkomen van verdere problemen.

Tandartspraktijk in Leeuwarden

Over Leeuwarden

Leeuwarden, de hoofdstad van de provincie Friesland, is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en een bruisend cultureel leven. Of je nu een inwoner bent of een toerist die de stad bezoekt, het is belangrijk om te weten waar je een goede tandarts kunt vinden.

Lokale tandartspraktijken

In Leeuwarden zijn er verschillende tandartspraktijken die hoogwaardige tandheelkundige zorg bieden. Of je nu een reguliere controle nodig hebt, een tandheelkundige behandeling of een spoedbezoek, er is altijd wel een tandartspraktijk in de buurt die aan jouw behoeften voldoet.

Tandarts vinden

Het vinden van een lokale tandartspraktijk in Leeuwarden is eenvoudig. Je kunt beginnen door online te zoeken naar tandartsen in Leeuwarden. Er zijn verschillende websites en online directories die een overzicht bieden van tandartspraktijken in de stad, met informatie over hun specialisaties, openingstijden en contactgegevens.

Een andere manier om een tandartspraktijk te vinden, is door aanbevelingen van familie, vrienden of collega’s te vragen. Zij kunnen je vaak wijzen op tandartsen met wie ze goede ervaringen hebben gehad.

Kies de juiste tandartspraktijk voor jou

Als je eenmaal een lijst hebt van tandartspraktijken in Leeuwarden, is het belangrijk om te bepalen welke het beste bij jou past. Overweeg factoren zoals de locatie van de praktijk, de beschikbaarheid van afspraken, de specialiteiten van de tandartsen en de ervaringen van andere patiënten.

Het is ook aan te raden om de website van de tandartspraktijk te bezoeken om meer te weten te komen over hun benadering van tandheelkundige zorg en de gebruikte technologieën. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt bij de tandarts en vertrouwen hebt in hun expertise.

Afspraak maken

Zodra je de juiste tandartspraktijk hebt gevonden, kun je een afspraak maken. Bel de praktijk of maak online een afspraak, afhankelijk van de opties die worden aangeboden. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie bij de hand hebt, zoals verzekeringsgegevens en medische geschiedenis, om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Leeuwarden 

In Leeuwarden heb je verschillende mogelijkheden om een lokale tandartspraktijk te vinden die aan jouw behoeften voldoet. Met een beetje onderzoek en aanbevelingen van anderen kun je de juiste tandarts vinden en een goede tandheelkundige zorg ontvangen. Zorg voor regelmatige controles en behoud een gezond gebit!

Vind direct een tandarts in de buurt: