Tandarts Hengelo

Zoekt u een tandarts in Hengelo?

Vind een tandartspraktijk in de buurt!

  • Direct beschikbaar
  • Alle behandelingen
  • De beste tandartsen

Voer uw postcode in voor het beste resultaat:

Beoordeeld met 9.2 op Google Reviews.

Heeft u een tandarts nodig?

Bekijk hieronder de meest voorkomende behandelingen

Facings plaatsen

Droom je van een perfecte glimlach? Facings zijn de oplossing! Deze op maat gemaakte porseleinen schildjes kunnen verkleuringen, breuken en scheve tanden snel en effectief corrigeren. Leer meer over deze behandeling en ontdek hoe facings jou kunnen helpen om zelfverzekerd te stralen. Klik hieronder voor meer informatie.

Kiezen trekken

Overweeg je tanden te laten trekken in Hengelo? Deze procedure kan noodzakelijk zijn om diverse redenen, van verlichting van pijn tot het verbeteren van je mondgezondheid. Onze tandheelkundige experts staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Periodieke controle

Regelmatige tandartscontroles zijn essentieel voor een stralende en gezonde glimlach. Onze deskundige tandartsen zorgen ervoor dat je gebit in topconditie blijft en problemen in een vroeg stadium worden ontdekt. Investeer in je mondgezondheid en ontdek waarom periodieke tandartscontroles van onschatbare waarde zijn.

Tanden bleken

Wil je een wittere en stralendere glimlach? Tanden bleken is de oplossing! Deze populaire cosmetische behandeling verwijdert effectief verkleuringen en vlekken, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt. Ontdek hoe tanden bleken je glimlach kan veranderen en weer laten stralen.

Tand trekken

Soms is tanden trekken noodzakelijk voor een gezonde mond. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die hiermee gepaard kunnen gaan, en ze staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste beslissing voor jouw mondgezondheid.

Verstandskies trekken

Het trekken van verstandskiezen is soms nodig om mondongemakken te verlichten en verdere complicaties te voorkomen. Onze tandartsen begrijpen dat dit een zorgwekkende beslissing kan zijn en zijn er om je te begeleiden bij het nemen van de beste stap voor jouw mondgezondheid.

Vulling plaatsen

Als je last hebt van gaatjes of beschadigde tanden, kan het plaatsen van vullingen de oplossing zijn. Onze deskundige tandartsen begrijpen het belang van het behouden van je natuurlijke glimlach en helpen je graag om je mondgezondheid te herstellen.

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling kan je gebit redden en ongemakken verlichten. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die ermee gepaard kunnen gaan en staan klaar om je te begeleiden bij het herstellen van de gezondheid van je tand.

Bekijk hieronder de meest voorkomende aandoeningen

Afgebroken kies

Een afgebroken kies kan ongemak veroorzaken en je glimlach aantasten. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je gebit en het oplossen van dit probleem. Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het herstel van je afgebroken kies.

Afgebroken tand

Een afgebroken tand kan zowel fysieke als esthetische problemen veroorzaken. Bij onze tandartspraktijk begrijpen we de urgentie van deze situatie en bieden we oplossingen om je tand te herstellen en je glimlach te behouden.

Afgebroken vulling

Een afgebroken vulling kan leiden tot gevoeligheid en pijn. Laat onze tandartsen je helpen bij het herstellen van je tandgezondheid en het vervangen van de afgebroken vulling voor langdurige bescherming.

Gaatjes

Gaatjes kunnen zich ongemerkt ontwikkelen en leiden tot tandbederf. Ontdek hoe onze tandartsen je gebit kunnen beschermen, gaatjes kunnen behandelen en je mondgezondheid kunnen verbeteren.

Gespleten tand

Een gespleten tand kan pijn en ongemak veroorzaken. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je tand en het verlichten van eventueel ongemak.

Gespleten kies

Een gespleten kies kan invloed hebben op het kauwvermogen. Leer hoe onze tandartsen je kunnen assisteren bij het herstellen van de functionaliteit van je kies en het behouden van je gebit.

Kiespijn

Kiespijn kan intens en storend zijn. Ontdek hoe onze tandartsen snel kiespijn kunnen verlichten en de oorzaak van het ongemak kunnen aanpakken.

Tandpijn

Tandpijn kan je dagelijkse leven beïnvloeden. Bij onze tandartspraktijk bieden we oplossingen om tandpijn te verlichten en je glimlachcomfort te herstellen.

Terugtrekkend tandvlees

Terugtrekkend tandvlees kan leiden tot gevoeligheid en tandbederf. Leer hoe onze tandartsen je kunnen helpen bij het behouden van gezond tandvlees en het voorkomen van verdere problemen.

Tandartspraktijk in Hengelo

Over Hengelo

Hengelo is een mooie stad gelegen in de provincie Overijssel, in het oosten van Nederland. Met een bevolking van meer dan 80.000 mensen is het een levendige stad met tal van interessante bezienswaardigheden en activiteiten. Hengelo ligt in de buurt van andere grote steden zoals Enschede en Almelo, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is.

Bezienswaardigheden

Er zijn verschillende bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken in Hengelo. Een van de populairste attracties is het Techniekmuseum HEIM, dat een fascinerend inzicht biedt in de technologische ontwikkelingen door de jaren heen. Daarnaast is er het Twents Oorlogsmuseum, waar bezoekers kunnen leren over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de impact ervan op de regio.

Hengelo heeft ook een bruisend centrum met tal van winkels, restaurants en cafés. Het Prins Bernardplantsoen is een prachtig park waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur. En voor de kunstliefhebbers is er het Rabotheater, waar regelmatig theater- en muziekvoorstellingen worden gehouden.

Tandartsen in Hengelo

Als u op zoek bent naar een tandarts in Hengelo, dan heeft u geluk. De stad heeft een breed scala aan tandartsenpraktijken die hoogwaardige tandheelkundige zorg bieden. Of u nu een algemene controle nodig heeft, een tandheelkundige ingreep nodig heeft of cosmetische tandheelkunde overweegt, er is altijd een tandarts in Hengelo die aan uw behoeften voldoet.

Naast reguliere tandheelkunde zijn er ook gespecialiseerde tandartspraktijken in Hengelo. Deze kunnen zich richten op orthodontie, implantologie, endodontie en andere tandheelkundige specialiteiten. Wat uw behoeften ook zijn, er is altijd een tandarts in Hengelo die ervoor kan zorgen dat uw mondgezondheid op peil blijft.

Hengelo

Met zijn mooie bezienswaardigheden, levendige centrum en uitgebreide aanbod aan tandartsenpraktijken, is Hengelo een geweldige stad om te bezoeken of te wonen. Of u nu geïnteresseerd bent in cultuur, geschiedenis, winkelen of tandheelkundige zorg, Hengelo biedt voor elk wat wils. Vergeet niet om een afspraak te maken bij een tandarts in Hengelo om uw mondgezondheid te verzorgen terwijl u geniet van alles wat de stad te bieden heeft.

Vind direct een tandarts in de buurt: