Tandarts Heerlen

Zoekt u een tandarts in Heerlen?

Vind een tandartspraktijk in de buurt!

  • Direct beschikbaar
  • Alle behandelingen
  • De beste tandartsen

Voer uw postcode in voor het beste resultaat:

Beoordeeld met 9.2 op Google Reviews.

Heeft u een tandarts nodig?

Bekijk hieronder de meest voorkomende behandelingen

Facings plaatsen

Droom je van een perfecte glimlach? Facings zijn de oplossing! Deze op maat gemaakte porseleinen schildjes kunnen verkleuringen, breuken en scheve tanden snel en effectief corrigeren. Leer meer over deze behandeling en ontdek hoe facings jou kunnen helpen om zelfverzekerd te stralen. Klik hieronder voor meer informatie.

Kiezen trekken

Overweeg je tanden te laten trekken in Heerlen? Deze procedure kan noodzakelijk zijn om diverse redenen, van verlichting van pijn tot het verbeteren van je mondgezondheid. Onze tandheelkundige experts staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Periodieke controle

Regelmatige tandartscontroles zijn essentieel voor een stralende en gezonde glimlach. Onze deskundige tandartsen zorgen ervoor dat je gebit in topconditie blijft en problemen in een vroeg stadium worden ontdekt. Investeer in je mondgezondheid en ontdek waarom periodieke tandartscontroles van onschatbare waarde zijn.

Tanden bleken

Wil je een wittere en stralendere glimlach? Tanden bleken is de oplossing! Deze populaire cosmetische behandeling verwijdert effectief verkleuringen en vlekken, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt. Ontdek hoe tanden bleken je glimlach kan veranderen en weer laten stralen.

Tand trekken

Soms is tanden trekken noodzakelijk voor een gezonde mond. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die hiermee gepaard kunnen gaan, en ze staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste beslissing voor jouw mondgezondheid.

Verstandskies trekken

Het trekken van verstandskiezen is soms nodig om mondongemakken te verlichten en verdere complicaties te voorkomen. Onze tandartsen begrijpen dat dit een zorgwekkende beslissing kan zijn en zijn er om je te begeleiden bij het nemen van de beste stap voor jouw mondgezondheid.

Vulling plaatsen

Als je last hebt van gaatjes of beschadigde tanden, kan het plaatsen van vullingen de oplossing zijn. Onze deskundige tandartsen begrijpen het belang van het behouden van je natuurlijke glimlach en helpen je graag om je mondgezondheid te herstellen.

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling kan je gebit redden en ongemakken verlichten. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die ermee gepaard kunnen gaan en staan klaar om je te begeleiden bij het herstellen van de gezondheid van je tand.

Bekijk hieronder de meest voorkomende aandoeningen

Afgebroken kies

Een afgebroken kies kan ongemak veroorzaken en je glimlach aantasten. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je gebit en het oplossen van dit probleem. Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het herstel van je afgebroken kies.

Afgebroken tand

Een afgebroken tand kan zowel fysieke als esthetische problemen veroorzaken. Bij onze tandartspraktijk begrijpen we de urgentie van deze situatie en bieden we oplossingen om je tand te herstellen en je glimlach te behouden.

Afgebroken vulling

Een afgebroken vulling kan leiden tot gevoeligheid en pijn. Laat onze tandartsen je helpen bij het herstellen van je tandgezondheid en het vervangen van de afgebroken vulling voor langdurige bescherming.

Gaatjes

Gaatjes kunnen zich ongemerkt ontwikkelen en leiden tot tandbederf. Ontdek hoe onze tandartsen je gebit kunnen beschermen, gaatjes kunnen behandelen en je mondgezondheid kunnen verbeteren.

Gespleten tand

Een gespleten tand kan pijn en ongemak veroorzaken. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je tand en het verlichten van eventueel ongemak.

Gespleten kies

Een gespleten kies kan invloed hebben op het kauwvermogen. Leer hoe onze tandartsen je kunnen assisteren bij het herstellen van de functionaliteit van je kies en het behouden van je gebit.

Kiespijn

Kiespijn kan intens en storend zijn. Ontdek hoe onze tandartsen snel kiespijn kunnen verlichten en de oorzaak van het ongemak kunnen aanpakken.

Tandpijn

Tandpijn kan je dagelijkse leven beïnvloeden. Bij onze tandartspraktijk bieden we oplossingen om tandpijn te verlichten en je glimlachcomfort te herstellen.

Terugtrekkend tandvlees

Terugtrekkend tandvlees kan leiden tot gevoeligheid en tandbederf. Leer hoe onze tandartsen je kunnen helpen bij het behouden van gezond tandvlees en het voorkomen van verdere problemen.

Tandartspraktijk in Heerlen

Over Heerlen

Heerlen is een stad gelegen in het zuiden van Nederland, in de provincie Limburg. Met een rijke geschiedenis en een levendige cultuur, is Heerlen een populaire bestemming voor zowel toeristen als bewoners.

Geschiedenis

De geschiedenis van Heerlen gaat terug tot de Romeinse tijd, waar het bekend stond als een belangrijk industrieel centrum. Veel van deze historische invloeden zijn nog steeds zichtbaar in de stad, zoals de Romeinse thermen en het Thermenmuseum.

Later werd Heerlen een bloeiende mijnbouwstad, bekend om zijn steenkoolmijnen. Hoewel de mijnen inmiddels zijn gesloten, wordt het mijnverleden nog steeds gekoesterd in de stad. Het Nederlands Mijnmuseum is een populaire attractie waar bezoekers meer kunnen leren over de geschiedenis van de mijnbouw in Heerlen.

Cultuur

Heerlen heeft een bruisende culturele scene met diverse kunstgaleries, theaters en musea. Het Cultuurhuis Heerlen is een belangrijk cultureel centrum, waar regelmatig tentoonstellingen, voorstellingen en evenementen worden georganiseerd.

Daarnaast vindt in Heerlen jaarlijks het Cultura Nova Festival plaats. Dit internationale theaterfestival trekt vele bezoekers en biedt een gevarieerd programma van theater, dans en muziekvoorstellingen.

Natuur

Heerlen is omgeven door prachtige natuur, waaronder diverse natuurgebieden en parken. Het Aambos is een geliefd park waar bezoekers kunnen wandelen en genieten van de rustige omgeving. Daarnaast biedt het nabijgelegen Heuvelland tal van mogelijkheden voor wandel- en fietsroutes.

Tandarts in Heerlen

Heerlen heeft een ruim aanbod aan tandartsen en mondhygiënisten die zorgen voor de mondzorg van de inwoners. Of u nu op zoek bent naar een reguliere tandartscontrole of een specifieke behandeling nodig heeft, er is altijd een tandarts te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Op onze website vindt u een overzicht van tandartsen en mondhygiënisten in Heerlen. U kunt eenvoudig zoeken op locatie, specialisatie en beschikbaarheid, zodat u snel een tandarts kunt vinden die bij u past.

Zorg goed voor uw gebit en maak een afspraak met een tandarts in Heerlen. Een gezonde mond draagt bij aan uw algehele gezondheid en welzijn!

Vind direct een tandarts in de buurt: