Tandarts Eindhoven

Zoekt u een tandarts in Eindhoven?

Vind een tandartspraktijk in de buurt!

  • Direct beschikbaar
  • Alle behandelingen
  • De beste tandartsen

Voer uw postcode in voor het beste resultaat:

Beoordeeld met 9.2 op Google Reviews.

Heeft u een tandarts nodig?

Bekijk hieronder de meest voorkomende behandelingen

Facings plaatsen

Droom je van een perfecte glimlach? Facings zijn de oplossing! Deze op maat gemaakte porseleinen schildjes kunnen verkleuringen, breuken en scheve tanden snel en effectief corrigeren. Leer meer over deze behandeling en ontdek hoe facings jou kunnen helpen om zelfverzekerd te stralen. Klik hieronder voor meer informatie.

Kiezen trekken

Overweeg je tanden te laten trekken in Eindhoven? Deze procedure kan noodzakelijk zijn om diverse redenen, van verlichting van pijn tot het verbeteren van je mondgezondheid. Onze tandheelkundige experts staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Periodieke controle

Regelmatige tandartscontroles zijn essentieel voor een stralende en gezonde glimlach. Onze deskundige tandartsen zorgen ervoor dat je gebit in topconditie blijft en problemen in een vroeg stadium worden ontdekt. Investeer in je mondgezondheid en ontdek waarom periodieke tandartscontroles van onschatbare waarde zijn.

Tanden bleken

Wil je een wittere en stralendere glimlach? Tanden bleken is de oplossing! Deze populaire cosmetische behandeling verwijdert effectief verkleuringen en vlekken, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt. Ontdek hoe tanden bleken je glimlach kan veranderen en weer laten stralen.

Tand trekken

Soms is tanden trekken noodzakelijk voor een gezonde mond. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die hiermee gepaard kunnen gaan, en ze staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste beslissing voor jouw mondgezondheid.

Verstandskies trekken

Het trekken van verstandskiezen is soms nodig om mondongemakken te verlichten en verdere complicaties te voorkomen. Onze tandartsen begrijpen dat dit een zorgwekkende beslissing kan zijn en zijn er om je te begeleiden bij het nemen van de beste stap voor jouw mondgezondheid.

Vulling plaatsen

Als je last hebt van gaatjes of beschadigde tanden, kan het plaatsen van vullingen de oplossing zijn. Onze deskundige tandartsen begrijpen het belang van het behouden van je natuurlijke glimlach en helpen je graag om je mondgezondheid te herstellen.

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling kan je gebit redden en ongemakken verlichten. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die ermee gepaard kunnen gaan en staan klaar om je te begeleiden bij het herstellen van de gezondheid van je tand.

Bekijk hieronder de meest voorkomende aandoeningen

Afgebroken kies

Een afgebroken kies kan ongemak veroorzaken en je glimlach aantasten. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je gebit en het oplossen van dit probleem. Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het herstel van je afgebroken kies.

Afgebroken tand

Een afgebroken tand kan zowel fysieke als esthetische problemen veroorzaken. Bij onze tandartspraktijk begrijpen we de urgentie van deze situatie en bieden we oplossingen om je tand te herstellen en je glimlach te behouden.

Afgebroken vulling

Een afgebroken vulling kan leiden tot gevoeligheid en pijn. Laat onze tandartsen je helpen bij het herstellen van je tandgezondheid en het vervangen van de afgebroken vulling voor langdurige bescherming.

Gaatjes

Gaatjes kunnen zich ongemerkt ontwikkelen en leiden tot tandbederf. Ontdek hoe onze tandartsen je gebit kunnen beschermen, gaatjes kunnen behandelen en je mondgezondheid kunnen verbeteren.

Gespleten tand

Een gespleten tand kan pijn en ongemak veroorzaken. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je tand en het verlichten van eventueel ongemak.

Gespleten kies

Een gespleten kies kan invloed hebben op het kauwvermogen. Leer hoe onze tandartsen je kunnen assisteren bij het herstellen van de functionaliteit van je kies en het behouden van je gebit.

Kiespijn

Kiespijn kan intens en storend zijn. Ontdek hoe onze tandartsen snel kiespijn kunnen verlichten en de oorzaak van het ongemak kunnen aanpakken.

Tandpijn

Tandpijn kan je dagelijkse leven beïnvloeden. Bij onze tandartspraktijk bieden we oplossingen om tandpijn te verlichten en je glimlachcomfort te herstellen.

Terugtrekkend tandvlees

Terugtrekkend tandvlees kan leiden tot gevoeligheid en tandbederf. Leer hoe onze tandartsen je kunnen helpen bij het behouden van gezond tandvlees en het voorkomen van verdere problemen.

Tandartspraktijk in Eindhoven

Over Eindhoven

Eindhoven is een stad gelegen in de provincie Noord-Brabant, gelegen in het zuiden van Nederland. Met een bevolking van meer dan 230.000 inwoners is Eindhoven de grootste stad in Noord-Brabant en de vijfde grootste stad van Nederland. De stad staat bekend om zijn innovatie, technologie en design.

Eindhoven heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het was oorspronkelijk een klein dorpje, maar groeide snel uit tot een belangrijk industrieel centrum tijdens de industriële revolutie. Na de Tweede Wereldoorlog heeft Eindhoven zich ontwikkeld tot een internationaal erkend technologiecentrum en hoofdkwartier van technologiebedrijf Philips.

Toonaangevend op het gebied van innovatie

Eindhoven heeft een bloeiende innovatiesector en trekt talent en ondernemerschap uit de hele wereld aan. De stad is de thuisbasis van de Technische Universiteit Eindhoven, een van de meest gerenommeerde technische universiteiten in Europa. Deze universiteit werkt nauw samen met tech-bedrijven en startups, waardoor er een dynamische omgeving ontstaat voor innovatie en ondernemerschap.

Eindhoven heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven op het gebied van groene technologie. Het heeft de ambitie om in 2045 een energieneutrale stad te zijn, en investeert in projecten op het gebied van zonne-energie, elektrisch vervoer en circulaire economie.

Een bruisend cultureel centrum

Naast technologie en innovatie heeft Eindhoven ook veel te bieden op cultureel gebied. De stad heeft een bruisend uitgaansleven met talloze restaurants, bars en clubs. Daarnaast heeft Eindhoven een indrukwekkend aanbod aan kunst en cultuur, met musea zoals het Van Abbemuseum en het Philips Museum.

Een van de hoogtepunten van het culturele leven in Eindhoven is het jaarlijkse lichtfestival “GLOW”. Dit lichtkunstfestival trekt elk jaar duizenden bezoekers van over de hele wereld. Tijdens GLOW worden de straten en gebouwen van Eindhoven verlicht door prachtige kunstinstallaties en lichtshows.

Tandheelkundige zorg in Eindhoven

Voor een goede mondgezondheid zijn er in Eindhoven verschillende tandartspraktijken beschikbaar. Deze tandartsen bieden een breed scala aan tandheelkundige zorg, zoals algemene tandheelkunde, orthodontie, implantologie en cosmetische tandheelkunde.

Als u op zoek bent naar een tandarts in Eindhoven, kunt u terecht bij onze online directory. Hier vindt u een overzicht van tandartspraktijken in de buurt, inclusief informatie over hun specialisaties en contactgegevens. Neem de tijd om de juiste tandarts te vinden die voldoet aan uw specifieke behoeften en zorg ervoor dat u regelmatig een bezoek brengt aan de tandarts voor een gezonde mond.

Vind direct een tandarts in de buurt: