Tandarts Ede

Zoekt u een tandarts in Ede?

Vind een tandartspraktijk in de buurt!

  • Direct beschikbaar
  • Alle behandelingen
  • De beste tandartsen

Voer uw postcode in voor het beste resultaat:

Beoordeeld met 9.2 op Google Reviews.

Heeft u een tandarts nodig?

Bekijk hieronder de meest voorkomende behandelingen

Facings plaatsen

Droom je van een perfecte glimlach? Facings zijn de oplossing! Deze op maat gemaakte porseleinen schildjes kunnen verkleuringen, breuken en scheve tanden snel en effectief corrigeren. Leer meer over deze behandeling en ontdek hoe facings jou kunnen helpen om zelfverzekerd te stralen. Klik hieronder voor meer informatie.

Kiezen trekken

Overweeg je tanden te laten trekken in Ede? Deze procedure kan noodzakelijk zijn om diverse redenen, van verlichting van pijn tot het verbeteren van je mondgezondheid. Onze tandheelkundige experts staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Periodieke controle

Regelmatige tandartscontroles zijn essentieel voor een stralende en gezonde glimlach. Onze deskundige tandartsen zorgen ervoor dat je gebit in topconditie blijft en problemen in een vroeg stadium worden ontdekt. Investeer in je mondgezondheid en ontdek waarom periodieke tandartscontroles van onschatbare waarde zijn.

Tanden bleken

Wil je een wittere en stralendere glimlach? Tanden bleken is de oplossing! Deze populaire cosmetische behandeling verwijdert effectief verkleuringen en vlekken, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt. Ontdek hoe tanden bleken je glimlach kan veranderen en weer laten stralen.

Tand trekken

Soms is tanden trekken noodzakelijk voor een gezonde mond. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die hiermee gepaard kunnen gaan, en ze staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste beslissing voor jouw mondgezondheid.

Verstandskies trekken

Het trekken van verstandskiezen is soms nodig om mondongemakken te verlichten en verdere complicaties te voorkomen. Onze tandartsen begrijpen dat dit een zorgwekkende beslissing kan zijn en zijn er om je te begeleiden bij het nemen van de beste stap voor jouw mondgezondheid.

Vulling plaatsen

Als je last hebt van gaatjes of beschadigde tanden, kan het plaatsen van vullingen de oplossing zijn. Onze deskundige tandartsen begrijpen het belang van het behouden van je natuurlijke glimlach en helpen je graag om je mondgezondheid te herstellen.

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling kan je gebit redden en ongemakken verlichten. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die ermee gepaard kunnen gaan en staan klaar om je te begeleiden bij het herstellen van de gezondheid van je tand.

Bekijk hieronder de meest voorkomende aandoeningen

Afgebroken kies

Een afgebroken kies kan ongemak veroorzaken en je glimlach aantasten. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je gebit en het oplossen van dit probleem. Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het herstel van je afgebroken kies.

Afgebroken tand

Een afgebroken tand kan zowel fysieke als esthetische problemen veroorzaken. Bij onze tandartspraktijk begrijpen we de urgentie van deze situatie en bieden we oplossingen om je tand te herstellen en je glimlach te behouden.

Afgebroken vulling

Een afgebroken vulling kan leiden tot gevoeligheid en pijn. Laat onze tandartsen je helpen bij het herstellen van je tandgezondheid en het vervangen van de afgebroken vulling voor langdurige bescherming.

Gaatjes

Gaatjes kunnen zich ongemerkt ontwikkelen en leiden tot tandbederf. Ontdek hoe onze tandartsen je gebit kunnen beschermen, gaatjes kunnen behandelen en je mondgezondheid kunnen verbeteren.

Gespleten tand

Een gespleten tand kan pijn en ongemak veroorzaken. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je tand en het verlichten van eventueel ongemak.

Gespleten kies

Een gespleten kies kan invloed hebben op het kauwvermogen. Leer hoe onze tandartsen je kunnen assisteren bij het herstellen van de functionaliteit van je kies en het behouden van je gebit.

Kiespijn

Kiespijn kan intens en storend zijn. Ontdek hoe onze tandartsen snel kiespijn kunnen verlichten en de oorzaak van het ongemak kunnen aanpakken.

Tandpijn

Tandpijn kan je dagelijkse leven beïnvloeden. Bij onze tandartspraktijk bieden we oplossingen om tandpijn te verlichten en je glimlachcomfort te herstellen.

Terugtrekkend tandvlees

Terugtrekkend tandvlees kan leiden tot gevoeligheid en tandbederf. Leer hoe onze tandartsen je kunnen helpen bij het behouden van gezond tandvlees en het voorkomen van verdere problemen.

Tandartspraktijk in Ede

Over Ede

Ede is een stad en gemeente in de provincie Gelderland, gelegen in het midden van Nederland. Met een bevolking van ongeveer 115.000 inwoners, is Ede een gezellige en levendige plek om te wonen en te werken.

Geschiedenis

Ede heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het dorp ontstond rondom een kasteel, waarvan de ruïnes nog steeds te bezichtigen zijn. In de 19e eeuw begon Ede te groeien en ontwikkelde het zich tot een belangrijk agrarisch centrum.

Natuur en groene omgeving

Ede staat bekend om zijn prachtige natuur en groene omgeving. Het is omringd door uitgestrekte bossen, heidevelden en schilderachtige landschappen. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op een steenworp afstand en biedt talloze fiets- en wandelpaden voor natuurliefhebbers.

Cultuur en evenementen

Ede heeft ook veel te bieden op cultureel gebied. Het heeft verschillende musea, waaronder het Historisch Museum Ede en het Kröller-Müller Museum, waar u kunt genieten van moderne en hedendaagse kunst. Daarnaast organiseert Ede regelmatig evenementen zoals festivals, markten en concerten.

Wonen in Ede

Ede is een populaire plek om te wonen vanwege de combinatie van natuurlijke schoonheid, een goede infrastructuur en een breed scala aan voorzieningen. De stad heeft uitstekende gezondheidszorgfaciliteiten, scholen en winkels. Bovendien zijn er veel sportclubs en recreatieve activiteiten om aan deel te nemen.

Tandartsen in Ede

Als het gaat om tandheelkundige zorg, heeft Ede een verscheidenheid aan tandartsenpraktijken om aan de behoeften van de gemeenschap te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een algemene tandarts, orthodontist of mondhygiënist, u zult zeker een professionele en ervaren tandarts vinden in Ede.

De tandartsen in Ede bieden uitgebreide tandheelkundige behandelingen, waaronder preventieve zorg, cosmetische tandheelkunde, implantaten, orthodontie en nog veel meer. Ze werken met geavanceerde technologieën en volgen de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde om u de best mogelijke zorg te bieden.

Of u nu een inwoner van Ede bent of van plan bent om de stad te bezoeken, het is belangrijk om regelmatige tandheelkundige controles bij te wonen en uw mondgezondheid op peil te houden. Het kiezen van een betrouwbare tandarts in Ede is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat uw tanden en tandvlees gezond blijven.

Met de verscheidenheid aan tandartsen in de stad is er altijd wel een tandarts die aan uw behoeften voldoet. Neem de tijd om een tandarts te kiezen die het beste bij u past en maak een afspraak voor een controle of behandeling. Uw mond en glimlach verdienen de beste zorg!

Vind direct een tandarts in de buurt: