Tandarts Dordrecht

Zoekt u een tandarts in Dordrecht?

Vind een tandartspraktijk in de buurt!

  • Direct beschikbaar
  • Alle behandelingen
  • De beste tandartsen

Voer uw postcode in voor het beste resultaat:

Beoordeeld met 9.2 op Google Reviews.

Heeft u een tandarts nodig?

Bekijk hieronder de meest voorkomende behandelingen

Facings plaatsen

Droom je van een perfecte glimlach? Facings zijn de oplossing! Deze op maat gemaakte porseleinen schildjes kunnen verkleuringen, breuken en scheve tanden snel en effectief corrigeren. Leer meer over deze behandeling en ontdek hoe facings jou kunnen helpen om zelfverzekerd te stralen. Klik hieronder voor meer informatie.

Kiezen trekken

Overweeg je tanden te laten trekken in Dordrecht? Deze procedure kan noodzakelijk zijn om diverse redenen, van verlichting van pijn tot het verbeteren van je mondgezondheid. Onze tandheelkundige experts staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Periodieke controle

Regelmatige tandartscontroles zijn essentieel voor een stralende en gezonde glimlach. Onze deskundige tandartsen zorgen ervoor dat je gebit in topconditie blijft en problemen in een vroeg stadium worden ontdekt. Investeer in je mondgezondheid en ontdek waarom periodieke tandartscontroles van onschatbare waarde zijn.

Tanden bleken

Wil je een wittere en stralendere glimlach? Tanden bleken is de oplossing! Deze populaire cosmetische behandeling verwijdert effectief verkleuringen en vlekken, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt. Ontdek hoe tanden bleken je glimlach kan veranderen en weer laten stralen.

Tand trekken

Soms is tanden trekken noodzakelijk voor een gezonde mond. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die hiermee gepaard kunnen gaan, en ze staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste beslissing voor jouw mondgezondheid.

Verstandskies trekken

Het trekken van verstandskiezen is soms nodig om mondongemakken te verlichten en verdere complicaties te voorkomen. Onze tandartsen begrijpen dat dit een zorgwekkende beslissing kan zijn en zijn er om je te begeleiden bij het nemen van de beste stap voor jouw mondgezondheid.

Vulling plaatsen

Als je last hebt van gaatjes of beschadigde tanden, kan het plaatsen van vullingen de oplossing zijn. Onze deskundige tandartsen begrijpen het belang van het behouden van je natuurlijke glimlach en helpen je graag om je mondgezondheid te herstellen.

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling kan je gebit redden en ongemakken verlichten. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die ermee gepaard kunnen gaan en staan klaar om je te begeleiden bij het herstellen van de gezondheid van je tand.

Bekijk hieronder de meest voorkomende aandoeningen

Afgebroken kies

Een afgebroken kies kan ongemak veroorzaken en je glimlach aantasten. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je gebit en het oplossen van dit probleem. Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het herstel van je afgebroken kies.

Afgebroken tand

Een afgebroken tand kan zowel fysieke als esthetische problemen veroorzaken. Bij onze tandartspraktijk begrijpen we de urgentie van deze situatie en bieden we oplossingen om je tand te herstellen en je glimlach te behouden.

Afgebroken vulling

Een afgebroken vulling kan leiden tot gevoeligheid en pijn. Laat onze tandartsen je helpen bij het herstellen van je tandgezondheid en het vervangen van de afgebroken vulling voor langdurige bescherming.

Gaatjes

Gaatjes kunnen zich ongemerkt ontwikkelen en leiden tot tandbederf. Ontdek hoe onze tandartsen je gebit kunnen beschermen, gaatjes kunnen behandelen en je mondgezondheid kunnen verbeteren.

Gespleten tand

Een gespleten tand kan pijn en ongemak veroorzaken. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je tand en het verlichten van eventueel ongemak.

Gespleten kies

Een gespleten kies kan invloed hebben op het kauwvermogen. Leer hoe onze tandartsen je kunnen assisteren bij het herstellen van de functionaliteit van je kies en het behouden van je gebit.

Kiespijn

Kiespijn kan intens en storend zijn. Ontdek hoe onze tandartsen snel kiespijn kunnen verlichten en de oorzaak van het ongemak kunnen aanpakken.

Tandpijn

Tandpijn kan je dagelijkse leven beïnvloeden. Bij onze tandartspraktijk bieden we oplossingen om tandpijn te verlichten en je glimlachcomfort te herstellen.

Terugtrekkend tandvlees

Terugtrekkend tandvlees kan leiden tot gevoeligheid en tandbederf. Leer hoe onze tandartsen je kunnen helpen bij het behouden van gezond tandvlees en het voorkomen van verdere problemen.

Tandartspraktijk in Dordrecht

Over Dordrecht

Dordrecht is een stad gelegen in de provincie Zuid-Holland, in het westen van Nederland. Het is één van de oudste steden van het land en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw. In die tijd was Dordrecht een belangrijke handelsstad en had het een bloeiende haven. Veel van de historische gebouwen en straten zijn nog steeds te bewonderen in het centrum van de stad.

Bezienswaardigheden

Dordrecht heeft een aantal bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. De Grote Kerk, ook wel de Onze-Lieve-Vrouwekerk genoemd, is een imposant gotisch gebouw uit de 15e eeuw. Het heeft een prachtig interieur en biedt een schitterend uitzicht over de stad vanaf de toren.

Daarnaast is het Dordrechts Museum een populaire attractie. Dit museum herbergt een uitgebreide collectie kunstwerken en voorwerpen die de geschiedenis van de stad laten zien. Met name de schilderijen van de 17e-eeuwse Hollandse meesters zijn erg indrukwekkend.

Natuur en recreatie

Dordrecht is omgeven door water en groen, waardoor het een ideale bestemming is voor natuurliefhebbers en recreanten. Het Nationaal Park De Biesbosch ligt vlakbij en biedt prachtige wandel- en fietsroutes door moerassen, kreken en rietvelden.

Daarnaast heeft Dordrecht een aantal mooie parken waar je kunt genieten van de natuur. Het Merwesteinpark en het Wantijpark zijn populaire plekken om te ontspannen en te picknicken.

Tandartsen in Dordrecht

Als je op zoek bent naar een tandarts in Dordrecht, dan kun je kiezen uit een ruim aanbod. De stad heeft verschillende tandartspraktijken die hoogwaardige tandheelkundige zorg bieden.

Een goede mondgezondheid is essentieel voor een goede algemene gezondheid. Regelmatige tandheelkundige controles en professionele reinigingen zijn belangrijk om tandproblemen te voorkomen en te behandelen. Bij de tandartspraktijken in Dordrecht kun je terecht voor onder andere tandheelkundige controles, tandvullingen, tandheelkundige implantaten en tandvleesbehandelingen.

Als je meer informatie wilt over de tandartsen in Dordrecht en hun specialisaties, kun je terecht op onze gezondheidswebsite. Hier vind je een overzicht van tandartsen in de buurt en kun je gemakkelijk een afspraak maken.

Vind direct een tandarts in de buurt: