Tandarts Breda

Zoekt u een tandarts in Breda?

Vind een tandartspraktijk in de buurt!

  • Direct beschikbaar
  • Alle behandelingen
  • De beste tandartsen

Voer uw postcode in voor het beste resultaat:

Beoordeeld met 9.2 op Google Reviews.

Heeft u een tandarts nodig?

Bekijk hieronder de meest voorkomende behandelingen

Facings plaatsen

Droom je van een perfecte glimlach? Facings zijn de oplossing! Deze op maat gemaakte porseleinen schildjes kunnen verkleuringen, breuken en scheve tanden snel en effectief corrigeren. Leer meer over deze behandeling en ontdek hoe facings jou kunnen helpen om zelfverzekerd te stralen. Klik hieronder voor meer informatie.

Kiezen trekken

Overweeg je tanden te laten trekken in Breda? Deze procedure kan noodzakelijk zijn om diverse redenen, van verlichting van pijn tot het verbeteren van je mondgezondheid. Onze tandheelkundige experts staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Periodieke controle

Regelmatige tandartscontroles zijn essentieel voor een stralende en gezonde glimlach. Onze deskundige tandartsen zorgen ervoor dat je gebit in topconditie blijft en problemen in een vroeg stadium worden ontdekt. Investeer in je mondgezondheid en ontdek waarom periodieke tandartscontroles van onschatbare waarde zijn.

Tanden bleken

Wil je een wittere en stralendere glimlach? Tanden bleken is de oplossing! Deze populaire cosmetische behandeling verwijdert effectief verkleuringen en vlekken, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt. Ontdek hoe tanden bleken je glimlach kan veranderen en weer laten stralen.

Tand trekken

Soms is tanden trekken noodzakelijk voor een gezonde mond. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die hiermee gepaard kunnen gaan, en ze staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste beslissing voor jouw mondgezondheid.

Verstandskies trekken

Het trekken van verstandskiezen is soms nodig om mondongemakken te verlichten en verdere complicaties te voorkomen. Onze tandartsen begrijpen dat dit een zorgwekkende beslissing kan zijn en zijn er om je te begeleiden bij het nemen van de beste stap voor jouw mondgezondheid.

Vulling plaatsen

Als je last hebt van gaatjes of beschadigde tanden, kan het plaatsen van vullingen de oplossing zijn. Onze deskundige tandartsen begrijpen het belang van het behouden van je natuurlijke glimlach en helpen je graag om je mondgezondheid te herstellen.

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling kan je gebit redden en ongemakken verlichten. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die ermee gepaard kunnen gaan en staan klaar om je te begeleiden bij het herstellen van de gezondheid van je tand.

Bekijk hieronder de meest voorkomende aandoeningen

Afgebroken kies

Een afgebroken kies kan ongemak veroorzaken en je glimlach aantasten. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je gebit en het oplossen van dit probleem. Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het herstel van je afgebroken kies.

Afgebroken tand

Een afgebroken tand kan zowel fysieke als esthetische problemen veroorzaken. Bij onze tandartspraktijk begrijpen we de urgentie van deze situatie en bieden we oplossingen om je tand te herstellen en je glimlach te behouden.

Afgebroken vulling

Een afgebroken vulling kan leiden tot gevoeligheid en pijn. Laat onze tandartsen je helpen bij het herstellen van je tandgezondheid en het vervangen van de afgebroken vulling voor langdurige bescherming.

Gaatjes

Gaatjes kunnen zich ongemerkt ontwikkelen en leiden tot tandbederf. Ontdek hoe onze tandartsen je gebit kunnen beschermen, gaatjes kunnen behandelen en je mondgezondheid kunnen verbeteren.

Gespleten tand

Een gespleten tand kan pijn en ongemak veroorzaken. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je tand en het verlichten van eventueel ongemak.

Gespleten kies

Een gespleten kies kan invloed hebben op het kauwvermogen. Leer hoe onze tandartsen je kunnen assisteren bij het herstellen van de functionaliteit van je kies en het behouden van je gebit.

Kiespijn

Kiespijn kan intens en storend zijn. Ontdek hoe onze tandartsen snel kiespijn kunnen verlichten en de oorzaak van het ongemak kunnen aanpakken.

Tandpijn

Tandpijn kan je dagelijkse leven beïnvloeden. Bij onze tandartspraktijk bieden we oplossingen om tandpijn te verlichten en je glimlachcomfort te herstellen.

Terugtrekkend tandvlees

Terugtrekkend tandvlees kan leiden tot gevoeligheid en tandbederf. Leer hoe onze tandartsen je kunnen helpen bij het behouden van gezond tandvlees en het voorkomen van verdere problemen.

Tandartspraktijk in Breda

Over Breda

Breda is een prachtige stad in het zuiden van Nederland. Het is gelegen in de provincie Noord-Brabant en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw. Met zijn sfeervolle straatjes, historische gebouwen en groene parken is Breda een geweldige plek om te wonen en te bezoeken.

Geschiedenis en bezienswaardigheden

Breda heeft een indrukwekkend historisch centrum met veel bezienswaardigheden. Eén van de meest prominente bezienswaardigheden is de Grote Kerk, een imposante gotische kerk die dateert uit de 15e eeuw. De kerk is nu een belangrijke toeristische attractie en biedt een prachtig uitzicht over de stad vanaf de toren.

Een andere populaire attractie is het Kasteel van Breda, een middeleeuws kasteel dat ooit het verblijf was van de Koninklijke Militaire Academie. Het kasteel is nu opengesteld voor het publiek en herbergt onder andere het KMA Museum, waar je meer kunt leren over de militaire geschiedenis van Breda.

Breda heeft ook veel groene ruimtes waar je kunt genieten van de natuur. Het Mastbos is een prachtig bosrijk gebied dat zich uitstrekt over ongeveer 570 hectare. Het is een geweldige plek om te wandelen, fietsen of picknicken. Daarnaast is het stadspark Valkenberg een populaire plek om te ontspannen en te genieten van de mooie omgeving.

Tandartsen in Breda

Als je op zoek bent naar een tandarts in Breda, ben je hier aan het juiste adres. Breda heeft een breed aanbod aan tandartspraktijken die hoogwaardige tandheelkundige zorg bieden. Of je nu op zoek bent naar algemene tandheelkunde, orthodontie of cosmetische tandheelkunde, er is altijd een tandarts in Breda die aan jouw behoeften kan voldoen.

De tandartsen in Breda zijn goed opgeleid en werken met moderne technologieën om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke zorg krijgt. Ze zijn ook vriendelijk en professioneel, en staan klaar om je te helpen een gezonde en stralende glimlach te behouden.

Of je nu inwoner bent van Breda of er op bezoek bent, het is belangrijk om regelmatig naar de tandarts te gaan voor controle en mondhygiëne. Preventieve tandheelkunde is de sleutel tot het behoud van een goede mondgezondheid.

Neem contact op met een tandarts in Breda en maak een afspraak om jouw tandheelkundige zorg op peil te houden. Je zult zien dat Breda niet alleen een prachtige stad is, maar ook een plek waar je kunt rekenen op uitstekende tandheelkundige zorg!

Vind direct een tandarts in de buurt: