Tandarts Amsterdam

Zoekt u een tandarts in Amsterdam?

Vind een tandartspraktijk in de buurt!

  • Direct beschikbaar
  • Alle behandelingen
  • De beste tandartsen

Voer uw postcode in voor het beste resultaat:

Beoordeeld met 9.2 op Google Reviews.

Heeft u een tandarts nodig?

Bekijk hieronder de meest voorkomende behandelingen

Facings plaatsen

Droom je van een perfecte glimlach? Facings zijn de oplossing! Deze op maat gemaakte porseleinen schildjes kunnen verkleuringen, breuken en scheve tanden snel en effectief corrigeren. Leer meer over deze behandeling en ontdek hoe facings jou kunnen helpen om zelfverzekerd te stralen. Klik hieronder voor meer informatie.

Kiezen trekken

Overweeg je tanden te laten trekken in Amsterdam? Deze procedure kan noodzakelijk zijn om diverse redenen, van verlichting van pijn tot het verbeteren van je mondgezondheid. Onze tandheelkundige experts staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Periodieke controle

Regelmatige tandartscontroles zijn essentieel voor een stralende en gezonde glimlach. Onze deskundige tandartsen zorgen ervoor dat je gebit in topconditie blijft en problemen in een vroeg stadium worden ontdekt. Investeer in je mondgezondheid en ontdek waarom periodieke tandartscontroles van onschatbare waarde zijn.

Tanden bleken

Wil je een wittere en stralendere glimlach? Tanden bleken is de oplossing! Deze populaire cosmetische behandeling verwijdert effectief verkleuringen en vlekken, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt. Ontdek hoe tanden bleken je glimlach kan veranderen en weer laten stralen.

Tand trekken

Soms is tanden trekken noodzakelijk voor een gezonde mond. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die hiermee gepaard kunnen gaan, en ze staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste beslissing voor jouw mondgezondheid.

Verstandskies trekken

Het trekken van verstandskiezen is soms nodig om mondongemakken te verlichten en verdere complicaties te voorkomen. Onze tandartsen begrijpen dat dit een zorgwekkende beslissing kan zijn en zijn er om je te begeleiden bij het nemen van de beste stap voor jouw mondgezondheid.

Vulling plaatsen

Als je last hebt van gaatjes of beschadigde tanden, kan het plaatsen van vullingen de oplossing zijn. Onze deskundige tandartsen begrijpen het belang van het behouden van je natuurlijke glimlach en helpen je graag om je mondgezondheid te herstellen.

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling kan je gebit redden en ongemakken verlichten. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die ermee gepaard kunnen gaan en staan klaar om je te begeleiden bij het herstellen van de gezondheid van je tand.

Bekijk hieronder de meest voorkomende aandoeningen

Afgebroken kies

Een afgebroken kies kan ongemak veroorzaken en je glimlach aantasten. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je gebit en het oplossen van dit probleem. Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het herstel van je afgebroken kies.

Afgebroken tand

Een afgebroken tand kan zowel fysieke als esthetische problemen veroorzaken. Bij onze tandartspraktijk begrijpen we de urgentie van deze situatie en bieden we oplossingen om je tand te herstellen en je glimlach te behouden.

Afgebroken vulling

Een afgebroken vulling kan leiden tot gevoeligheid en pijn. Laat onze tandartsen je helpen bij het herstellen van je tandgezondheid en het vervangen van de afgebroken vulling voor langdurige bescherming.

Gaatjes

Gaatjes kunnen zich ongemerkt ontwikkelen en leiden tot tandbederf. Ontdek hoe onze tandartsen je gebit kunnen beschermen, gaatjes kunnen behandelen en je mondgezondheid kunnen verbeteren.

Gespleten tand

Een gespleten tand kan pijn en ongemak veroorzaken. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je tand en het verlichten van eventueel ongemak.

Gespleten kies

Een gespleten kies kan invloed hebben op het kauwvermogen. Leer hoe onze tandartsen je kunnen assisteren bij het herstellen van de functionaliteit van je kies en het behouden van je gebit.

Kiespijn

Kiespijn kan intens en storend zijn. Ontdek hoe onze tandartsen snel kiespijn kunnen verlichten en de oorzaak van het ongemak kunnen aanpakken.

Tandpijn

Tandpijn kan je dagelijkse leven beïnvloeden. Bij onze tandartspraktijk bieden we oplossingen om tandpijn te verlichten en je glimlachcomfort te herstellen.

Terugtrekkend tandvlees

Terugtrekkend tandvlees kan leiden tot gevoeligheid en tandbederf. Leer hoe onze tandartsen je kunnen helpen bij het behouden van gezond tandvlees en het voorkomen van verdere problemen.

Tandartspraktijk in Amsterdam

Over Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, is een bruisende stad met een rijke geschiedenis en diverse bezienswaardigheden. Of je nu een inwoner bent van Amsterdam of een bezoeker, het is belangrijk om goede gezondheidszorg binnen handbereik te hebben. Dit geldt ook voor het vinden van een lokale tandartspraktijk in de stad.

De mogelijkheden van het vinden van een tandartspraktijk in Amsterdam

Amsterdam heeft een uitgebreid netwerk van tandartspraktijken die hoogwaardige tandheelkundige zorg en behandelingen bieden. Het maakt niet uit waar je in Amsterdam woont of verblijft, er is altijd wel een tandartspraktijk bij jou in de buurt.

De meeste tandartspraktijken in Amsterdam werken volgens afspraak. Dit betekent dat je van tevoren een afspraak moet maken om een bezoek te kunnen brengen. Het is raadzaam om telefonisch contact op te nemen met de tandartspraktijk naar keuze en een afspraak in te plannen. De tandartspraktijken in Amsterdam zijn over het algemeen goed bereikbaar per telefoon of e-mail.

Daarnaast zijn er ook tandartspraktijken in Amsterdam die spoedeisende tandheelkundige zorg bieden. Deze tandartspraktijken zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor noodgevallen. Dit is ideaal als je buiten reguliere openingstijden acute tandpijn hebt of te maken hebt met een tandheelkundig ongeval.

Wat betreft de kosten van tandheelkundige zorg in Amsterdam, zijn er verschillende mogelijkheden. Sommige tandartspraktijken werken met zorgverzekeraars en bieden gecontracteerde tarieven aan. In dit geval worden de kosten grotendeels of volledig vergoed, afhankelijk van je zorgverzekering. Andere tandartspraktijken werken op basis van particuliere tarieven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden en eventuele vergoedingen bij je zorgverzekering te controleren.

Het kan ook handig zijn om te kijken naar beoordelingen en ervaringen van andere patiënten bij het kiezen van een tandartspraktijk in Amsterdam. Er zijn verschillende websites en platforms waar patiënten hun ervaringen delen en beoordelingen geven. Op basis van deze informatie kun je een weloverwogen keuze maken voor een tandartspraktijk die bij jouw behoeften past.

Kortom, het vinden van een lokale tandartspraktijk in Amsterdam is vrij eenvoudig. Met een groot aantal tandartspraktijken verspreid over de stad en verschillende mogelijkheden wat betreft spoedeisende zorg en tarieven, kun je gemakkelijk de tandheelkundige zorg krijgen die je nodig hebt. Zorg ervoor dat je regelmatig een bezoek brengt aan de tandarts om je mondgezondheid te behouden.

Vind direct een tandarts in de buurt: