Tandarts Amstelveen

Zoekt u een tandarts in Amstelveen?

Vind een tandartspraktijk in de buurt!

  • Direct beschikbaar
  • Alle behandelingen
  • De beste tandartsen

Voer uw postcode in voor het beste resultaat:

Beoordeeld met 9.2 op Google Reviews.

Heeft u een tandarts nodig?

Bekijk hieronder de meest voorkomende behandelingen

Facings plaatsen

Droom je van een perfecte glimlach? Facings zijn de oplossing! Deze op maat gemaakte porseleinen schildjes kunnen verkleuringen, breuken en scheve tanden snel en effectief corrigeren. Leer meer over deze behandeling en ontdek hoe facings jou kunnen helpen om zelfverzekerd te stralen. Klik hieronder voor meer informatie.

Kiezen trekken

Overweeg je tanden te laten trekken in Amstelveen? Deze procedure kan noodzakelijk zijn om diverse redenen, van verlichting van pijn tot het verbeteren van je mondgezondheid. Onze tandheelkundige experts staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Periodieke controle

Regelmatige tandartscontroles zijn essentieel voor een stralende en gezonde glimlach. Onze deskundige tandartsen zorgen ervoor dat je gebit in topconditie blijft en problemen in een vroeg stadium worden ontdekt. Investeer in je mondgezondheid en ontdek waarom periodieke tandartscontroles van onschatbare waarde zijn.

Tanden bleken

Wil je een wittere en stralendere glimlach? Tanden bleken is de oplossing! Deze populaire cosmetische behandeling verwijdert effectief verkleuringen en vlekken, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt. Ontdek hoe tanden bleken je glimlach kan veranderen en weer laten stralen.

Tand trekken

Soms is tanden trekken noodzakelijk voor een gezonde mond. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die hiermee gepaard kunnen gaan, en ze staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste beslissing voor jouw mondgezondheid.

Verstandskies trekken

Het trekken van verstandskiezen is soms nodig om mondongemakken te verlichten en verdere complicaties te voorkomen. Onze tandartsen begrijpen dat dit een zorgwekkende beslissing kan zijn en zijn er om je te begeleiden bij het nemen van de beste stap voor jouw mondgezondheid.

Vulling plaatsen

Als je last hebt van gaatjes of beschadigde tanden, kan het plaatsen van vullingen de oplossing zijn. Onze deskundige tandartsen begrijpen het belang van het behouden van je natuurlijke glimlach en helpen je graag om je mondgezondheid te herstellen.

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling kan je gebit redden en ongemakken verlichten. Onze ervaren tandartsen begrijpen de zorgen en angsten die ermee gepaard kunnen gaan en staan klaar om je te begeleiden bij het herstellen van de gezondheid van je tand.

Bekijk hieronder de meest voorkomende aandoeningen

Afgebroken kies

Een afgebroken kies kan ongemak veroorzaken en je glimlach aantasten. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je gebit en het oplossen van dit probleem. Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het herstel van je afgebroken kies.

Afgebroken tand

Een afgebroken tand kan zowel fysieke als esthetische problemen veroorzaken. Bij onze tandartspraktijk begrijpen we de urgentie van deze situatie en bieden we oplossingen om je tand te herstellen en je glimlach te behouden.

Afgebroken vulling

Een afgebroken vulling kan leiden tot gevoeligheid en pijn. Laat onze tandartsen je helpen bij het herstellen van je tandgezondheid en het vervangen van de afgebroken vulling voor langdurige bescherming.

Gaatjes

Gaatjes kunnen zich ongemerkt ontwikkelen en leiden tot tandbederf. Ontdek hoe onze tandartsen je gebit kunnen beschermen, gaatjes kunnen behandelen en je mondgezondheid kunnen verbeteren.

Gespleten tand

Een gespleten tand kan pijn en ongemak veroorzaken. Onze tandartsen staan klaar om je te helpen bij het herstellen van de gezondheid van je tand en het verlichten van eventueel ongemak.

Gespleten kies

Een gespleten kies kan invloed hebben op het kauwvermogen. Leer hoe onze tandartsen je kunnen assisteren bij het herstellen van de functionaliteit van je kies en het behouden van je gebit.

Kiespijn

Kiespijn kan intens en storend zijn. Ontdek hoe onze tandartsen snel kiespijn kunnen verlichten en de oorzaak van het ongemak kunnen aanpakken.

Tandpijn

Tandpijn kan je dagelijkse leven beïnvloeden. Bij onze tandartspraktijk bieden we oplossingen om tandpijn te verlichten en je glimlachcomfort te herstellen.

Terugtrekkend tandvlees

Terugtrekkend tandvlees kan leiden tot gevoeligheid en tandbederf. Leer hoe onze tandartsen je kunnen helpen bij het behouden van gezond tandvlees en het voorkomen van verdere problemen.

Tandartspraktijk in Amstelveen

Over Amstelveen

Amstelveen is een stad en gemeente in de provincie Noord-Holland, gelegen net ten zuiden van Amsterdam. Met een bevolking van meer dan 90.000 mensen is Amstelveen een bloeiende stad met een verscheidenheid aan voorzieningen en attracties.

Geschiedenis

Amstelveen heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Oorspronkelijk was het een agrarische gemeenschap, maar in de afgelopen decennia heeft het zich ontwikkeld tot een moderne stad. Veel van de historische gebouwen en herenhuizen zijn bewaard gebleven en vormen nu een belangrijk deel van de stad.

Woonomgeving

Amstelveen wordt vaak beschouwd als een van de meest aantrekkelijke woonomgevingen in Nederland. De stad heeft een scala aan woningtypen, variërend van appartementen tot vrijstaande villa’s. Het is een populaire keuze voor gezinnen vanwege de rustige en groene omgeving, terwijl het ook dicht genoeg bij Amsterdam ligt om te profiteren van de stedelijke voorzieningen.

Recreatie

Amstelveen biedt tal van recreatiemogelijkheden voor zowel bewoners als bezoekers. Het Amsterdamse Bos, een groot stadspark, ligt op slechts een steenworp afstand en biedt kilometers aan wandel- en fietspaden, evenals zwemgelegenheden en picknickplaatsen. Daarnaast zijn er verschillende sportfaciliteiten, waaronder tennisbanen, golfbanen en fitnesscentra.

Winkelen en Eten

Amstelveen heeft een levendig winkelcentrum met een breed scala aan winkels, boetieks en restaurants. U kunt hier alles vinden, van bekende nationale merken tot unieke boetieks met lokale producten. Er zijn ook veel gezellige cafés en restaurants waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje na het winkelen.

Cultuur

Amstelveen heeft een bruisende culturele scene met verschillende kunstgalerijen, theaters en musea. Het Cobra Museum voor Moderne Kunst is een van de populairste attracties en toont werken van Nederlandse kunstenaars uit de 20e eeuw. Daarnaast organiseert de stad regelmatig festivals en evenementen om de diverse culturele achtergrond van de inwoners te vieren.

Tandartsen in Amstelveen

Als u op zoek bent naar tandheelkundige zorg in Amstelveen, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gezondheidswebsite biedt een directory van tandartsen in de buurt, waar u een geschikte tandarts kunt vinden die voldoet aan uw behoeften en wensen. Of u nu een algemene controle, tandheelkundige behandeling of cosmetische ingreep nodig heeft, de tandartsen in Amstelveen staan klaar om u te helpen met professionele zorg en persoonlijke service.

Vind direct een tandarts in de buurt: